Povestea noastra

Tradiție și calitate!

Sempre Pizza a fost înfiinţată în 1994 şi este prima pizzerie din oraşul Suceava. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sempre prepara o gama larga de pizza, mâncăruri tradiţionale, deserturi, salate. 

Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Avem în prezent 24 de angajaţi cărora li se asigură condiţii optime de promovare în cadrul firmei.

Un gust unic!

 

Unul dintre cele mai importante ingrediente la Sempre sunt oamenii noştri.

Bucurându-ne de o reputaţie foarte bună in rândul clienţilor noştri, suntem siguri ca produsele şi serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacţie garantată. Suntem convinşi ca veţi găsi în compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveţi nelămuriri sau doriţi mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cu adevărat GUSTOS!

Avem o deosebită grijă ca produsele noastre să fie proaspete folosind ingrediente de calitate pentru pizza de calitate în fiecare zi. Procesul de producţie constă în coacere in tava si pe vatra, cu bucătărie la vedere, respectând reţetele originale, cantităţile şi sortimentele.

Între orele 21.30 - 08.30 restaurantul este închis și nu se fac livrări.